szavak

Szalay Zoli a harmadik előadónk - Hello World! processing – DMN 6.

Szalay Zoltán / INSgraphizm – digitális designer és vizuális alkotó. Dolgozott a Carnation/Possible és Saatchi & Saatchi ügynökségeknél, és most szabadúszóként weboldal-, mobilapp- és arculattervezéssel foglalkozik.

Mint alkotó általában programozással generál absztrakt képeket, animációkat, sorozatokat, melyekben geometrikus és organikus formák keverednek. Az effajta alkotásban a vizuális ötletek szisztematikus megfogalmazása, a szabályok és a véletlen kombinálása, és a program által generált végtelen variációk közötti sikeres véletlenek felfedezése érdekli.

A vetített filmünk a Hello World! Processing... című film lesz, amit Raúl Alaejos és Abelardo Gil-Fournier rendezett és a Processing nevű, a generatív művészek által sűrűn és sokat használt open-source szoftver kialakulásáról, annak gyökereiről, miértjeiről is szól.

Jegyeket közvetlenül a https://designersmovienights.com oldalon tudtok vásárolni, ahol az eddigi előadások felvételeit is megtaláljátok. A teljes árú 1.900,-Ft, a diákjegynek pedig 1000,-Ft az ára. Március 28-án, hétfőn este nyolckor kezdünk.

Gyertek  a Bembe!


#insgraphizm #generative #creativecode #p5js #processing #plotter #mathart #realtime #svg #digital #patterndesign #lines #grid #patterns #lineart #pendrawing #geometry #visualart #dmn #designersmovienights #goeast!