DMN Words…

Nádai Ferenc Fefe és Gary Hustwit: Rams

Kedves barátaim, ismerőseim, kedves volt és jelenlegi kollégáim, szaktársak, kartársak, leendő és eljövendő diákjaim, felvidéki deszkások és csángó brékesek, szevasztok!

Itt van a DMN – Designers Movie Nights első estje ahol Nádai Ferencet és Dieter Ramsot látjuk és halljuk majd egy színpadon, április 29-én, hétfőn 20:00-tól  a Bem moziban. Nádai Ferenc Fefét fizikai valójában, a színpadon és Dieter Rams-ot pedig a filmvásznon.


Miért?

A rendezvény alcíme egy este, egy designer, egy film.Az eseményen mindig egy design témájú filmet vetítünk havonta egyszer, ami előtt egy meghívott tervező – előadó(designer,építész, szociológus, esztéta…) inspiratív előadást tart lazán vagy szorosabban kapcsolatban a vetített filmmel. A film után átbeszélünk minden felmerülő kérdést. A filmeket angol nyelven vetítjük, ahol lehet, magyar felirattal.

Az estek tulajdonképpeni célja, hogy rendszeresen összejárjunk, beszélgessünk és lássunk, tanuljunk egymástól. Az érdekes, inspiráló szakmai vagy társadalmi megoldások és hozzáállások bemutatása, prezentálása és megbeszélése a cél és persze a nem szakmai közönség bevonása, a különböző design ágak iránti megértés és érzékenység növelése.


Helyszín

A Bem mozivetítőterme, 100-an férünk majd el benne. A pult mögött Zoli, Anita vagy Szabolcs fogad titeket, a mozigépész és jegyszedő  mindenes Csabi lesz, a mozitermet Gergőnek, a helyszínt meg Nándinak köszönjük!


A Bem mozi:

LiveAct

Az est folyamán a zenét Double Herzig és PaulAMKA keveri.


Jegyek

Két típusú jegyet árulunk, teljes árú jegyet 1900 Ft-ért, és diák jegyet 1500 Ft-érttudtok venni a weboldalon kersztül: www.designersmovinights.com


A fotókat Sanyinakköszönöm, az együtt gondolkodást támogatást és segítséget Ambrusnak, Ferkónak, Kittinek, Péternek és Zalánnal

Ha szeretnél egy ilyen estét a te városodban is, keress meg, megbeszéljük a részleteket.

Ha észrevételed van, szeretnél segíteni vagy javaslatod, ötleted van, itt elérsz: info@designersmovienights.com


Találkozzunk április 29-én este nyolckor a Bem moziban!

Viktor